به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار «محمد شرفی» با سفر به استان های غربی کشور که در مسیر تردد زوار اربعین حسینی(ع) هستند، از شهرستان کنگاور که دروازه ورود به استان کرمانشاه از مرکز کشور است، بازدید کرد.
وی ضمن بازدید از ایستگاه هایی که در ورودی، خروجی و مرکز شهر کنگاور جهت پذیرایی و اسکان زائران تدارک دیده شده است، از زحمات تمامی کارکنان انتظامی استان قدردانی کرد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در این بازدید اظهار داشت: خدمت به زائران امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) اجری عظیم دارد که نصیب پرسنل ناجا شده است.
سردار شرفی افزود: پلیس با اخلاق اسلامی به زائران اربعین حسینی (ع) خدمت می کند و با جان و دل در برقراری امنیت هرچه بیشتر و بهتر این حرکت عظیم قدم برمی دارد.
وی، برقراری امنیت همه جانبه را از اولویت های پلیس برشمرد و تصریح کرد: ایجاد گشت های محسوس و غیر محسوس و نیز ایستگاه های ایست و بازرسی موقت، در راستای برقراری امنیت بیشتر ضروری است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا بیان داشت: افزایش و ظرفیت سازی، توقفگاه ها در جهت کنترل جمعیت زوار در مواقع ضروری، ایجاد تعمیرگاه های موقت و سیار جهت امداد رسانی به خودروهای زوار و رعایت استانداردها و الزامات انتظامی و امنیتی، امدادی و بهداشتی حائز اهمیت است.
سردار شرفی ادامه داد: فعال سازی و بازگشایی مسیر بازگشت ایستگاه بازرسی شهید " زنگنه " کنگاور جهت تسریع در رفت و آمد خودروها، برقراری تعامل و هماهنگی با ارگان های دولتی دارای شرح وظایف در ستاد اربعین و نیز فراهم کردن امکانات رفاهی، در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان قرار گیرد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا بر میزبانی شایسته زائران کربلای معلی تأکید کرد و گفت: نیروی انتظامی همچون سال های گذشته حضور مؤثری خواهد داشت تا با یاری خداوند متعال، پیاده روی میلیونی اربعین، حماسه عظیم دیگری را خلق کرده و اتحاد مسلمانان را به سراسر دنیا مخابره کند.
صدور ۱۰ هزار گذرنامه درکرمانشاه طی یک ماه گذشته
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: طی یک ماه گذشته بیش از ۱۰ هزار گذرنامه توسط اداره گذرنامه انتظامی کرمانشاه صادر شده است و با هدف کاهش اتلاف وقت زائران، فرایند صدور گذرنامه ظرف مدت ۷۲ ساعت انجام می گیرد.
سردار "منوچهر امان اللهی" در کمیسیون عملیات ویژه اربعین بر نقش خدمتگزاری کارکنان انتظامی تأکید کرد و اظهار داشت: نیروی انتظامی آمادگی ارائه هرگونه خدمت به زائران اربعین حسینی را دارد.
وی افزود: تمهیدات لازم در راستای پوشش امنیتی و انتظامی مناسب اندیشیده شده است و برقراری نظم و امنیت توقفگاه ها، زائرسراها و محل های تردد زائران در دستور کار قرار دارد.
این مقام ارشد انتظامی استان تصریح کرد: در حال حاضر ۱۵۶ زائرسرا در سطح استان خدمت ارائه می دهند و دو موکب شخصی نیز از محل موقوفات با ظرفیت پذیرش روزانه ۲۵ هزار نفر و نیز اسکان ۱۰۰۰ نفر در شب استقرار یافته است.
سردار امان اللهی خاطرنشان ساخت: در راستای رفاه حال مردم، کارکنان اداره گذرنامه و مهاجرت انتظامی استان تا زمان حضور مراجعان، در محل کار خود حضور خواهند داشت، همچنین پلیس +۱۰ نیز ساعت کاری خود را تا ۱۷ عصر افزایش داده است.
وی ادامه داد: طی یک ماه گذشته بیش از ۱۰ هزار گذرنامه توسط اداره گذرنامه انتظامی کرمانشاه صادر شده است و با هدف کاهش اتلاف وقت زائران، فرایند صدور گذرنامه ظرف مدت ۷۲ ساعت انجام می گیرد.
فرمانده انتظامی استان یادآور شد: در راستای تسهیل در ارائه خدمات گذرنامه، هماهنگی های لازم با سرکنسولگری عراق در استان جهت صدور به موقع ویزا صورت گرفته است.
سردار امان اللهی با بیان اینکه اتباع خارجی تنها از مرز شلمچه اجازه عبور از مرز را دارند، تصریح کرد: تا امروز حدود ۵۰۰ مورد برگ خروج برای مشمولان نظام وظیفه جهت شرکت در پیاده روی اربعین صادر شده است.
وی از توزیع بسته های فرهنگی و آموزشی در بین زوار خبر داد و افزود: پلیس راه استان با هدف کاهش تصادفات در حومه روستاها در اربعین امسال، از ظرفیت راهوران محله که از بین دهیاران آموزش دیده انتخاب شده اند، بهره گرفته است.
مقام ارشد انتظامی استان بر لزوم استفاده از ظرفیت پلیس افتخاری تأکید کرد و گفت: پرسنل نیروی انتظامی تأمین نظم و امنیت را در اولویت کاری خود قرار داده اند، از این رو استفاده از توان پلیس افتخاری در سایر حوزه های مربوط به اربعین ضروری است.
رفاه مردم، هدف پلیس برای خدمت در مناطق جغرافیایی مختلف
فرمانده انتظامی استان گفت: خدمت شبانه روزی پلیس در گرما و سرما و نیز در مناطق جغرافیایی مختلف، تنها با هدف رفاه و آسایش و تأمین امنیت آحاد مردم است و برای تحقق این خواسته به حق، جان کمترین بهایی است که می پردازد.
سردار "منوچهر امان اللهی" در دیدار با کارکنان انتظامی شهرستان هرسین گفت: گره گشایی، حل مشکلات دیگران و مرتفع ساختن نیازهای مادی و معنوی جلوه هایی از خدمتگزاری هستند و برخورداری از این ویژگی ها نعمتی است که خداوند به بهترین بندگانش عطا می کند.
وی تصریح کرد: رویکرد نیروی انتظامی امنیت مردم محور با دو مولفه اقتدار و عطوفت اسلامی است که جز با پرورش اخلاق و رفتار کارکنان میسر نخواهد بود.
مقام ارشد انتظامی استان افزود: پرسنل نیروی انتظامی علاوه بر سلامت جسم و آمادگی انجام مأموریت های مختلف، می بایست از سلامت اخلاقی و رفتاری نیز برخوردار باشند و با سعه صدر با مجرم و آسیب دیده رفتار کنند.
سردار امان اللهی یادآور شد: پلیس متعلق به مردم است و تمام تلاش خود را به کار می گیرد که با همراهی و مشارکت مردم، فضای امن و آرامی در جامعه ایجاد کند.
وی خاطرنشان ساخت: امنیت محصول مشارکت است و بی تردید اگر مردم با پلیس همراه نباشند مجموعه اقدامات نیروی انتظامی در راستای ایجاد امنیت پایدار، خروجی مطلوبی نخواهد داشت.
فرمانده انتظامی استان افزود: با توجه به وجود سلیقه های متفاوت در بین افراد جامعه، سطح و نوع انتظارات از پلیس نیز متفاوت است و رفتار و عملکرد نیروی انتظامی را در مأموریت های خود متغیر می سازد.
سردار امان اللهی ارتقای سطح دانش و مهارت کارکنان در بخش های مختلف را لازمه مأموریت های اثرگذار دانست و گفت: تقویت توانمندی پرسنل، کاهش آسیب پذیری آنها، بهبود در رفتار و برخورد با مردم و در نهایت افزایش میزان رضایتمندی آحاد جامعه از اولویت های نیروی انتظامی است.
وی تصریح کرد: خدمت شبانه روزی پلیس در گرما و سرما و نیز در مناطق جغرافیایی مختلف تنها با هدف رفاه و آسایش و تأمین امنیت آحاد مردم است و برای تحقق این خواسته به حق، جان کمترین بهایی است که می پردازد.
کشف ۱۲۰میلیارد ریال کالای قاچاق در شهرستان کنگاور
فرمانده انتظامی شهرستان کنگاور از کشف بیش از۱۲۰ میلیارد ریال کالای قاچاق و دستگیری ۲۱۲ مرد و ۲۲ زن در این زمینه خبر داد.
سرهنگ "حسین براری" اظهار داشت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سال ۹۵ تاکید ویژه ای بر کشف کالای قاچاق داشتند، لذا این انتظامی با بهره گیری از تمامی امکانات و توان خود به پیام فرماندهی معظم کل قوا امام خامنه ای(مدظله العالی) لبیک گفت و اقدامات موثری را در بحث کشف کالای قاچاق انجام داد.
وی افزود: اجرای ۱۴۵ مورد عملیات پلیسی در هفت ماهه نخست سال جاری منجر به کشف انواع کالای قاچاق به ارزشی بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال و با رشد ۱۰۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل گردید.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در این مدت بیش از ۱۷ باند کالای قاچاق که عموماً از شهرستان های مرزی استان بودند متلاشی شد، همچنین ۲۱۲ مرد و ۲۲ زن در این زمینه دستگیر و ۲۱۲ دستگاه خودرو حامل کالای قاچاق نیز توقیف شد.
سرهنگ براری البسه، سیگار، احشام، لوازم منزل، لوازم آرایشی، موبایل و... را از جمله کالاهای ضبط شده اعلام کرد.
وی دستیابی به این موفقیت را نتیجه لبیک به فرمان رهبری معظم انقلاب و تشکیل قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نیز تلاش شبانه روزی کارکنان انتظامی، برنامه ریزی، تقویت گشت های محسوس و غیر محسوس و همچنین تقویت ایست و بازرسی شهید زنگنه دانست.
این مقام انتظامی با اعلام اینکه هدف اصلی پلیس در مبارزه با قاچاق کالا، پیشگیری از ورود کالای قاچاق به چرخه اقتصادی کشور و حمایت از نهادها و سازمان های فعال در حوزه "اقتصاد مقاومتی" است، افزود: تشدید مبارزه با قاچاق کالا و تامین امنیت فعالان و سرمایه گذاران اقتصادی، محوری ترین برنامه نیروی انتظامی شهرستان کنگاور است و این مهم در تحقق شعار "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" بسیار کارگشا خواهد بود.
دیده شدن ادوات کشاورزی در تاریکی شب حیاتی است
رئیس پلیس راه استان گفت: دیده شدن حرکت ادوات کشاورزی در شب ها از سوی سایر رانندگان بسیار مهم و حیاتی است.
سرهنگ "فضل الله شیری" اظهار داشت: با همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و پلیس راه استان و بخشداری بیله وار همایش آموزش رانندگان و ایمن سازی ادوات کشاورزی به مناسبت دهه ایمنی در روستای رزین برگزار شد. وی افزود: در این همایش نکات ایمنی و مقررات مربوط به تردد ادوات کشاورزی بر روی جاده های عمومی آسفالته به صورت چهره به چهره و در قالب کتابچه آموزشی به رانندگان تراکتور ارائه شد و علاوه بر آن حدود ۲۰۰ قطعه شبرنگ نمایان ساز بین آنان توزیع گردید. سرهنگ شیری اظهار داشت: دیده شدن حرکت ادوات کشاورزی در شب ها از سوی سایر رانندگان بسیار مهم و حیاتی است که با از کار افتادن چراغ های خطری که کارخانه سازنده بر روی آنها نصب می نماید این ادوات بواسطه سرعت کمی که دارند، زمانی از سوی رانندگان پشت سر دیده می شوند که دیگر دیر شده و حادثه رخ می دهد. این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از این تاخیر در رویت، راهداری و پلیس راه با ورود مستقیم به جریان ایمن سازی، اقدام به نصب برچسبهای نمایان ساز بر روی قسمتهای عقب ادوات کشاورزی و دنباله بندهای آنها می نمایند، که ما توصیه اکید می کنیم دارندگان این ادوات منتظر کسی نباشند و خود اقدام به نصب برچسب و راه اندازی چراغ های خطر خود نمایند. گفتنی است از نظر کارشناسان تصادفات تاخیر در رویت یکی از علل مستقیم وقوع حادثه رانندگی است و حالتی است که راننده به علت عدم توجه به جلو یا دید کافی خطر را زمانی درک می کند که وارد منطقه بحرانی شده و متعاقب آن حادثه رخ می دهد.
دستگیری ۵۰ سارق در عملیات ضربتی پلیس کرمانشاه
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از دستگیری ۵۰ سارق طی یک عملیات ضربتی در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ "رضا شیرزادی" بیان داشت: در راستای اجرای طرح امنیت اجتماعی و انتظام بخشی و پاکسازی محله های آلوده و جرم خیز با استفاده از بکارگیری کلانتری های ۱۵ گانه، یگان فوریت های پلیسی ۱۱۰ و یگان امداد، ماموران این یگان موفق شدند طی یک عملیات ضربتی ۵۰ نفر سارق منزل، لوازم و قطعات خودرو و سایر سرقت ها را دستگیر کند.
این مقام انتظامی افزود: متهمان به جرم خود مبنی بر سرقت اعتراف کرده اند و مراحل بازجویی فنی و تخصصی از آنها ادامه دارد، که پس از تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی خواهند شد.
سرهنگ شیرزادی خاطر نشان کرد: با توکل به خداوند متعال و استعانت از انفاس قدسی حضرت ولی عصر(عج) به مردم اطمینان می دهیم که امنیت اجتماعی با حضور مقتدرانه پلیس و مدیریت هدفمند، روز به روز در شهرستان کرمانشاه با جان نثاری و ازخودگذشتگی پلیس این شهرستان ارتقا خواهد یافت.
نرم افزاری برای رفع ریپورت تلگرام وجود ندارد!
رئیس پلیس فتا استان گفت: یک از روش های کلاهبرداران در کانال ها و گروه های تلگرامی، پخش آگهی تبلیغ نرم افزار های خارج کننده از ریپورت و یا ربات های حذف ریپورت است، اما باید توجه داشت تمام این تبلیغات کذب بوده و فرد از محدودیت خارج نمی شود.
سرهنگ "علی کریمی" اظهار داشت: با توجه به اینکه شرکت تلگرام محدودیت هایی را برای افرادی که مشکوک به ارسال هرزنامه هستند ایجاد کرده است و به مدت معلومی امکان ارسال پیام به دیگران توسط کاربر وجود نخواهد داشت، افراد سود جو با عناوین مختلف از جمله نرم افزار یا ربات رفع ریپورت اقدام به سودجویی و حتی گاهی ایجاد مزاحمت و هک اطلاعات قربانیان می کنند.
وی افزود: یک از روش های کلاهبرداران این است که در کانال ها و گروه های تلگرامی با پخش آگهی اقدام به تبلیغ نرم افزار های خارج کننده از ریپورت و یا ربات های حذف ریپورت می نمایند و می گویند پس از نصب برنامه و یا اجرای ربات با ارسال تبلیغ استفاده برای ده نفر از لیست بلاک شده ها خارج می شوید، اما باید توجه داشت تمام این تبلیغات کذب بوده و فرد از محدودیت خارج نمی شود.
رئیس پلیس فتا استان در ادامه گفت: باید دقت کرد این برنامه ها ممکن است برای هک و دزدیدن اطلاعات کاربری که آنرا نصب می کند استفاده شود و نمی توان به راحتی به انها اعتماد کرد ضمن اینکه بی شک هیچکدام کار نخواهند کرد و یا ربات های معرفی شده نیز برای جذب کاربران زیاد و ارسال تبلیغات مورد استفاده قرار می گیرند و برای فردی که انرا فعال نموده است تعداد بیشماری هرزنامه ارسال می کنند و هیچ تاثیری هم بر رفع ریپورت نخواهند داشت.
سرهنگ کریمی ادامه داد: نباید به اینگونه تبلیغات اعتماد کرد، همچنین خود نرم افزار تلگرام رباتی جهت اطلاع رسانی در خصوص محدودیت ایجاد نموده که با یک تیک آبی در کنار نامش صحت آنرا تایید کرده است. وی از هموطنان خواست در صورت مواجه با موارد مشکوک، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش تماس با ما اطلاع دهند.
نظر شما